Jubileum OBOS Sverige AB

OBOS Sverige AB firade jubileum med sina varumärken Myresjöhus (90 år) och Smålandsvillan (20 år) och ville bjuda allmänheten, personal och respektive på Öppet Hus med familjedag samt en jubileumsfest av hög klass.

På Myresjöhus i Myresjö öppnades dörrar upp för alla som ville komma. Verksamheten visades upp med rundvandringar och massor av aktiviteter sattes samman för besökarna. Vårt uppdrag var att sy ihop alla aktiviteter och leverera idéer och innehåll som gjorde dagen attraktiv för besökarna.
Från en scen producerade vi en talkshow där medarbetare från OBOS Sverige AB blev intervjuade av vår konferencier. Från scenen underhöll även David Lindgren besökarna. Vi byggde ett ”festivalområde” där de c:a 6000 besökarna kunde trivas i en härlig miljö.

Ett stort antal hoppattraktioner för små och stora barn placerades på området och lockade många besökare.
Förutom detta hyrde vi in Arméns Fältbageri som serverade nybakade wienerbröd som de bakat på plats. Det bjöds även på korv med bröd och glass till alla som ville ha.

På kvällen bjöds samtlig personal med respektive, c;a 1400 personer, på en högklassig jubileumsfest där vi genom vår projektledare Stefan Lundin höll i alla trådar.
Högt tempo, glädje och mycket kärlek präglade kvällen som förgylldes av välkomstdrink och en god trerätters middag med dryck, underhållning av högsta klass, bar och dans.

Kvällens konferencier Mikael Tornving höll ihop programmet och förmedlade mycket humor.
Putte Nelsson fick alla gäster att sjunga körsång tillsammans under minglet.
Jill Johnson sjöng finstämt och framförde sina välkända låtar.
Peter Johansson och Bruno Mitsogiannis underhöll tillsammans med David Lindgren och ett 6-mannaband.
Jessica Andersson kompletterade grabbarna ovan.
Kvällen avslutades med dans till legendariska Clabbe af Geijerstam.

Båda dessa event var en totalentreprenad av Teknik Kompaniet AB och vårt varumärke One Event.
När vi får möjlighet att ha fullständig kontroll över samtliga delar blir ditt event som mest lyckat.

För mer information kontakta Stefan Lundin.