PARTNERS

Vi har all kompetens och utrustning som behövs inom räckhåll!

I konceptet One Event finns i stort sett all kompetens som behövs för att genomföra alla typer av event. Flera företag som i många år har jobbat tillsammans har genom One Event skapat en gemensam identitet. Teknikkompaniet, Ljudbolaget och Håkan Eng AB är stommen i konceptet.
Det vi inte har tillgängligt inhouse kompletteras med väl utvalda partners. Det kan vara specialkompetens eller utrustning som behövs för att genomföra och leverera just dina önskemål.
För dig som kund blir det effektivt att låta oss sy ihop helheten och via avtal med våra partners blir detta både enkelt och kostnadseffektivt för dig som kund. Dessutom garanterar vi att din leverans är korrekt och väl anpassad efter ditt behov.

Projektledning och eventproducering
Teknik Kompaniet AB och Stefan Lundin är en av ägarna till konceptet One Event. Här finns den kompetens som behövs för att sätta samman event, projektleda och producera allt innehåll som krävs för att genomföra ditt event. Läs mer TEKNIK KOMPANIET AB

Ljud-, ljus-, scen- och AV-teknik
Ytterligare en ägare till konceptet One Event är Ljudbolaget AB som är en av Sveriges största och mest kompletta leverantörer av teknisk utrustning och tekniska lösningar. Här finns inga begränsningar vad gäller det som behövs för att genomföra alla typer av event. Läs mer LJUDBOLAGET AB

LED-teknik
Vi samarbetar med Flexibel Ledteknik AB när det gäller digitala LED-skärmar av alla de slag. För att förhöja upplevelsen eller för att kunna informera, redovisa eller underhålla behöver vi ofta skärmar i olika storlekar. Detta kan vara för att visa ren information från en föredragshållare eller en livesänd fotbollsmatch. Vi kan också leverera kameror och bildmixer samt sätta ihop grafiska presentationer som du vill visa på skärmarna.
För att klara alla behov som finns samarbetar vi med FLEXIBEL LEDTEKNIK AB

Mat & Catering
Eftersom vi jobbar över hela landet använder vi olika leverantörer när det gäller mat och dryck. Beroende på var ditt event ska genomföras rent geografiskt ser vi till att använda rätt leverantör. Vi har ett antal väl utvalda leverantörer och jobbar gärna med dessa då det underlättar för alla parter att vi väl känner till varandras arbetssätt och kan säkerställa våra högt ställda krav på gästens mat- och dryckesupplevelser.
En av våra speciellt utvalda leverantörer är SUSSIE OLSSONS KÖK

Möbler och porslin
För att kunna tillgodose alla behov när det gäller möbler, porslin, köksutrustning eller toaletter samarbetar vi med väl utvalda leverantörer som tänker som vi och har lika höga leveranskrav som vi.
Detta gör att vi kan skapa garantier för att ditt event blir utfört på bästa sätt, i rätt tid och med rätt utrustning.

Underhållning
Vi har sedan 1983 jobbat med i stort sett alla svenska och många internationella artister i många olika sammanhang. Detta gör att vårt kontaktnät när det gäller underhållning är enormt stort. Vi har dessutom möjligheter att anpassa underhållning just för dig och ditt event vilket gör ditt event blir helt unikt och något som dina gäster kommer att prata länge om.

Transporter
Via våra samarbetspartners när det gäller person- eller materialtransporter hjälper vi dig med hela kedjan oavsett om det gäller korta eller långa resor.